05/11/2017: Vlijtingen wint tegen Zepperen

De eerste ploeg speelde zondag thuis tegen Zepperen.

De match begon minder goed, Vlijtingen krijgt in de 7de minuut een penalty tegen en moet zo al snel achtervolgen. Juist voor rust scoorde Roel Goffin de gelijkmaker, 1-1. De rust deed Vlijtingen goed en kwam scherp naar buiten, Ben L'Ortye scoorde op een kort voorgezette corner, 2-1. In de 66ste minuut krijgt Vlijtingen weer een corner, deze keer scoorde Senne Tans op aangeven van Truscelli. Iets erna was het weer raak voor Vlijtingen, Bjorn Rondags scoorde de 4-1. Zepperen gaf niet op en zette direct druk op Vlijtingen, die ondanks de 4-1 fel onder druk lag. Het drukzetten van Zepperen leverde zo een goal op, 4-2. Hierna was het een onmogelijke zaak voor Zepperen om de 4-3 te maken. Eindstand van de match, 4-2.